O nama

Kompanija D-Company Export-Import se uglavnom fokusira na proizvodnju kalupa za pneumatike. Kompanija je privatno vlasništvo čiji osnivač i vlasnik je Dragan Ćirić.

Sticanje novih tehnologija prateći svetske trendove i stalno investiranje u opremu i ljudske resurse, čini da kompanija konstantno raste, iz godine u godinu..

Pokretanje novih i brzih rešenja dizajnera, uz povoljan geografski položaj, čini da je D-Company jedan od vodećih proizvođača kalupa za pneumatike.

Preciznost, brzina, odgovornost i inovacije su suštinske vrednosti kompanije D-Company koje čine naše klijente zadovoljnim.

Opširnije

Mogućnosti

Trenutno smo u mogućnosti da izvodimo istovremeno 5-osno glodanje na predmetima prečnika do 2,5m i da izvodimo obradu struganjem na predmetima prečnika do 5.5m.
Power Shape i Power Mill CAD/CAM paketi se koriste za generisanje 3D oblika i programa za izradu prototipova na CNC mašinama.

Iskustvo i mašinski park nam pružaju mogućnost da odgovorimo na različite potrebe naših klijenata, ne samo u oblasti proizvodnje kalupa za gumarsku industriju, već i u pružanju tehničkih rešenja i obavljanju specifične mehaničke obrade.

Naše mogućnosti

Sistem upravljanja kvalitetom

Politika kvaliteta kompanije D-Company je usmerena ka proizvodnji proizvoda takvog kvaliteta koji će zadovoljiti zahteve i očekivanja kupaca i istovremeno biti na višem nivou kvaliteta od proizvoda drugih konkurenata. Za menadžment i sve zaposlene u kompaniji D-Company, izrada proizvoda koji ispunjavaju zahteve kupaca i osiguravaju zadovoljstvo istih predstavljaju prioritet broj jedan i trajni zadatak.Opširnije

Ovde smo!

Ovde smo! Ovo je lokacija sedišta naše kompanije i lokacija Slobodne zone u Pirotu gde se D-Company IPDC nalazi. Za dodatne informacije posetite kontakt stranicu.